مطالعه وتحقیق
شنبه 26 فروردين 1391برچسب:, :: 16:1 ::  نويسنده : محمدرضاکریمی

+سلام دوستاي خوبم.اميدوارم حالتون خوب باشه وهركجاي اين كره خاكي هستيدسلامت وتندرست باشيد.پست جديدم درمورد ادامسه كه اميدوارم مفيدباشهومهم تراينكه خوشتون بيايد.

                                                             آدامس

آدامس جویدن را یونانیان، به مردمان شناساندند. آنها صمغ یا رزین درخت mastic یا mastiche را می جویدند. این صمغ را بیشتر زنان یونانی می جویدند. آنها برای تمیز کردن دندان ها و خوش بو کردن تنفس،
از این صمغ ها استفاده می کردند. در حدود سال 50 بعد از میلاد، یک داروساز یونانی به نام Dioscorides اولین کسی بود که پودر mastiche را به جهانیان شناساند. بعدها، انگلیسی ها از پوست نوعی درخت کاج به عنوان صمغ استفاده کردند. در سال 1860، این صمغ ها به آمریکا برده شد و در آنجا یک تکنسین دندانساز به نام آلفرد آدامز، سعی در ساخت یک نوع ماده ی لاستیک مانند از این صمغ ها کرد و بدین وسیله بود که آدامس شناخته شد.

دکتر آدامز برای بهتر کردن آدامس ها، خودش آنها را می جوید و به اصطلاح آزمایش می کرد و آنهایی که خوب بودند را در مغازه ای که به همین منظور باز کرده بود، می فروخت. امروزه آدامس های متنوعی در بازار یافت می شود. به طور کلی، آدامس از پنج ترکیب عمده ساخته شده است:
1. صمغ
2. شیرین کننده
3. نرم کننده
4. طعم دهنده و رنگ دهنده
5. مواد نگاه دارنده

- ترک سیگار به وسیله آدامس:

محققان به این نتیجه رسیده اند که جویدن آدامس باعث دریافت کمتر نیکوتین می گردد. بنابراین اگر می خواهید سیگار را کنار بگذارید، آدامسی که دارای نیکوتین است را بجوید، زیرا به این وسیله شما می توانید از نشانه های ترک سیگار نظیر: خستگی، بیقراری و گرسنگی در امان باشید. علاوه بر آن کم کم سیگار کشیدن را فراموش می کنید و چه بسا ممکن است به جای آدامس های نیکوتین دار، آدامس های بدون قند را بجوید که در این صورت سلامتی خود را تضمین می کنید.

- تاثیر آدامس بر دندان ها:

عموم مردم بر این باورند که جویدن آدامس برای سلامتی دندان ها مضر است. با این وجود بسیاری از دندانپزشکان به مردم توصیه می کنند بعد از غذا، آدامس های بدون قند بجوند. لازم به توضیح است که در ساخت آدامس های بدون قند، از قندهای مصنوعی مانند آسپارتام و یا گزیلیتول استفاده می شود که جزو شیرین کننده های کم کالری هستند. فرآیند پوسیدگى دندان با تولید اسید شروع مى شود که ناشى از متابولیسم باکترى ها در پلاک دندانى است. جویدن آدامس بعد از غذا باعث کاهش مقدار اسید پلاک می گردد، لذا از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. پلاک دندان یک توده ی بى رنگ و چسبناک از میکروارگانیسم ها و پلى ساکاریدها است که در اطراف دندان تشکیل مى شود و به دندان ها و لثه مى چسبد. پلاک باعث پرورش باکترى تولید کننده ی اسید در دهان می شود.

- عملکرد بزاق با جویدن آدامس:

جویدن آدامس باعث تولید بزاق می شود و بزاق عامل بیرون انداختن باکتری های درون دهان می باشد. همچنین بزاق دارای کربنات هیدروژن می باشد که باعث خنثی کردن باکتری های دندانی یا همان پلاک ها می گردد. برای همین است که بعضی از خمیر دندان ها دارای کربنات هیدروژن می باشند. بزاق همچنین دارای عناصر معدنی از قبیل: کلسیم، فسفات و فلوراید می باشد. تمام این عناصر باعث استحکام دندان می شوند. یکی از ترکیبات بزاق، آنزیمی است که موجب تسریع هضم کربوهیدرات ها در دهان می شود، بنابراین کربوهیدرات ها خیلی زود وارد مری می شوند و مدت زمان کمتری با دندان ها در تماس هستند که این خود به حفظ سلامت دندان ها کمک می کند.

- تاثیر آدامس بر حافظه:

یکی دیگر از خواص آدامس جویدن این است که باعث افزایش تمرکز و هوشیاری می شود. ثابت شده است که جویدن، باعث تحریک قسمتی از مغز به نام "هیپوتالاموس" می گردد. هیپوتالاموس، باعث آزادسازی هورمونی می شود که در بیداری و هوشیاری موثر است. جویدن آدامس باعث تقویت حافظه و افزایش ضریب هوشی (IQ) می شود. افرادی که آدامس می جوند، بهتر اسامی را به خاطر می آورند و حافظه قوی تری دارند. به خاطر آنکه جویدن آدامس باعث افزایش ضربان قلب می گردد، پس مغز اکسیژن بیشتری دریافت می کند و این باعث افزایش ادراک و شناخت می گردد.

- تاثیر آدامس بر وزن:

جویدن آدامس، باعث از بین رفتن 50 کیلو ژول انرژی در هر ساعت می شود. بدین ترتیب اگر فردی در تمام روز آدامس بجود، حدود 5 کیلوگرم در سال از وزن خود می کاهد. اما این روش کم کردن وزن خوب نیست، زیرا دیده شده افرادی که دائما در حال جویدن آدامس هستند، دچار بیماری دردناکی در فک به نام temporomandibular joint disorder می گردند.

- آدامس و اثر آن در جراحی روده:

محققان انگلیسی گفته اند، جویدن آدامس بعد از عمل جراحی روده، روند بهبودی را تسریع می کند، زیرا باعث سرعت بخشیدن به عملکرد روده می گردد. دیده شده است، افرادی که عمل جراحی روده را انجام می دهند و بعد آدامس می جوند، سریع تر گاز روده را خارج می کنند و حرکات روده ای در آنها سریع تر انجام می شود.

- خواص دیگر آدامس جویدن:

آدامس جویدن باعث کاهش تنش و استرس می شود. از سوزش قلب و برگشت اسید معده یا برگشت غذا جلوگیری می کند. باعث خوشبو شدن دهان می شود.

- نکته ای جالب توجه:

اگر آدامس تان را قورت دادید، نگران نباشید، زیرا تمامی ترکیبات آدامس طی مراحلی در دهان، معده، روده کوچک و روده بزرگ هضم می شوند و در آخر از بدن دفع می گردند، یعنی آدامس در معده تان باقی نمی ماند.
 

دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:, :: 19:12 ::  نويسنده : محمدرضاکریمی

سلام دوستاي عزيزم.يكي ازدوستاي عزيزبرام مطلبي گذاشته بودباعنوان بالاوازم خواسته بودكه به مطالبم اضافه كنم.اميدوارم خوشتان بيايدوهمچنين ازدوستي (قسم)كه اين پست رابرام گذاشته بودتشكرميكنم.

 

در طب فشارى، نقاط متنوعى براى ايجاد آرامش و تمركز وجود دارد كه مهم‏ترين آنها نقاطى در ناحيه ابروهاست. دو نقطه در بالاى ابروها، چنانچه به صورت مداوم و دورانى چند لحظه تحت فشار قرار گيرند، كانال‏هاى انرژى را به سمت سيستم مغز و اعصاب باز نموده، موجب بازگشت آرامش و تعادل روحى و عصبى مى‏گردند و يك نقطه در ميان دو ابرو كه از همه مهم‏تر است، با فشار ملايم انگشت‏ها حال ما را دگرگون مى‏كند.

شما هم شايد ناخودآگاه وقتى كه خيلى عصبى و آشفته هستيد، دستان خود را به سمت پشيانى برده؛ ابروان خود را ماساژ مى‏دهيد. اين يك هدايت درونى غيرارادى است كه شعور ناخودآگاه ما آن را راهنمايى مى‏كند.

از اين به بعد مى‏توانيد كاملاً آگاهانه و با اطلاع كامل از اثرات مفيد و سلامتى‏بخش آن در هنگام ناراحتى و اضطراب، چشمان خود را ببنديد؛ در حالت آرامى بنشينيد و با دو انگشت اشاره و نشانه، ناحيه ميانى ابروها را به آرامى و به صورت چرخشى با دوران مختصر در طول چند دقيقه به طور مداوم و بى‏وقفه تحت فشار قرار دهيد؛ پس از يك بار انجام اين كار، آثار آرامش‏بخش و تمركزآفرين آن را احساس خواهيد كرد و در هنگامى كه سر جلسه امتحان دست و پاى خود را گم كرده‏ايد و يا ساعاتى پيش از امتحانات نهايى كه نگران حجم باقيمانده درس هستيد و يا در موقعيت تصميم‏گيرى‏هاى بزرگ و حياتى و در هر وضعيت نامطلوب و اضطراب‏آور ديگرى، از اين روش آسان و مؤثر بهره ببريد.

درباره وبلاگ

باسلام من محمدرضاکریمی نویسنده وبلاگ به شماعزيزان جويای علم خوش امدمیگویم وامیدوارم که خوشتان بیایدوبانظرهای خودمن رادراین امریاری دهید.دوستان براي تبادل لينك ازقسمت تبادل لينك هوشمند استفاده كنيد(باتشکروسپاس فراوان خدمت شمادوست عزیز) .
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مطالعه وتحقیق و آدرس newsjahan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 166
بازدید کل : 1948
تعداد مطالب : 34
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1

Alternative content