مطالعه وتحقیق
سه شنبه 18 تير 1392برچسب:, :: 10:24 ::  نويسنده : محمدرضاکریمی

http://img.royalfun.net/images/zx144l1vgoqc4az0sfx.jpg

مداوم دچار افسردگی می شوید و پزشک نیز وضعیت روحی شما را افسردگی تشخیص داده بهتر است به خوردن برخی مواد غذایی رو بیاورید که افسردگی را درمان می کند.

 

بادام

به گزارش نیک صالحی به نقل از سایت «هلث نیوز»، بادام منبع عالی منیزیم است. کاهش منیزیم به افسردگی منجر می شود. منابع دیگر، موادی مانند اسفناج، لوبیا سیاه و سیب زمینی است.

غذاهای دریایی

استرس باعث ایجاد رادیکال آزاد می شود که این امر یکی از علت های عمده افسردگی است. رادیکال های آزاد سلول های زنده و طبیعی را از بین می برد. مصرف منظم غذاهای دریایی مانند سالمون، تن و… با رادیکال های آزاد مقابله و افسردگی را نیز کنترل می کند.

شیر

شیر غنی از اسید چرب امگا۳ است که باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن می شود. بنابراین مصرف شیر یا لبنیات را زیاد کنید و از افزودن کافئین به شیر بپرهیزید. کافئین در طول زمان افسردگی را تشدید می کند.

مرغ

گوشت طیور که غنی از پروتئین است، حاوی اسید آمینه لازم به نام تیروزین است، که در طول روز ذهن را تخلیه و انرژی ایجاد می کند.

کربوهیدرات

کربوهیدرات را کاملاً از برنامه غذایی خود حذف نکنید. زیرا نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کربوهیدرات به علت داشتن ماده شیمیایی به نام سروتونین نقش موثری در بهبود خلق و خو دارد. پس کربوهیدرات های ناسالم مانند قند موجود در شیرینی و نوشابه را حذف کنید و کربوهیدرات های سالم را که در غلات و سبزیجات بنشنی وجود دارد به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

شکلات تلخ

کاکائوی موجود در شکلات تلخ دارای خاصیت ضدافسردگی است زیرا حاوی مقدار زیادی سروتونین، دوپامین و فنیل آمین است. ویتامین B آن نیز برای حفظ سلامت مغز مفید است.

سه شنبه 18 تير 1392برچسب:, :: 10:21 ::  نويسنده : محمدرضاکریمی

اساسا نباید غذاهای حجیم مصرف شود زیرا شب بدن در حال استراحت است و از آن طرف هم نباید خوردن شام حذف شود اتفاقا خوردن شام در حد سبک بسیار مناسب و خوب است و اساسا از خوردن غذاهای حجیم و چرب باید پرهیز شود.

در شب هورمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند.
شهرزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه گفت: « متاسفانه امروزه به دلیل تغییر شرایط زندگی و شغلی افراد، رژیم غذایی مرسوم هم با تغییراتی مواجه شده است که این نوع تغذیه با ضررهای فراوانی همراه است که نمود این ضررها با چاقی مفرط یا بروز سؤتغذیه در افراد نمود پیدا می کند.»
وی ادامه داد: « از سوی دیگر بعضی افراد برای کم کردن وزن خود و جلوگیری از چاقی شام را از وعده های غذایی خود حذف می کنند که این عمل باعث بروز مشکلات جسمی و عصبی در بدن می شود که می توان از جمله به استرس، بی حوصلگی، پرخاشگری، خستگی، و کاهش قدرت تمرکز و حافظه اشاره کرد.
از سوی دیگر فرد به دلیل تحمل گرسنگی و محروم کردن بدن خود در زمانی طولانی باعث افت قند خون در بدن خود می شود که این اتفاق مسبب میل شدید فرد به مواد شیرین و پر کالری در طول روز می شود که در نتیجه باعث بروز چاقی و اضافه وزن در بدن افراد می شود.
به همین دلیل برای جلوگیری از بروز این مشکلات و ناهماهنگی ها در سیستم بدن بهترین راهی که می توان پیشنهاد کرد تعادل در مصرف وعدۀ شام است که برای دانستن بهترین وعدۀ شامی ایرانی، گفت و گویی با شهرزاد محمدیان ، کارشناس ارشد تغذیه داشتیم.»
شهرزاد محمدیان با اشاره به این که باید در وعدۀ شام مواد غذایی ساده و سبک انتخاب شود گفت :« وعدۀ شام باید خیلی ساده و سبک باشد مانند نان و پنیر یا خوراک سبزیجات، مانند نان و ماست و خیار، آب دوغ خیار و غذاهایی که در گذشته نیز در فرهنگ غذایی ما نقش مهمی را ایفا می کردند.»
وی در ادامه افزود: «این نکته قابل ذکر است که بنا به توسعۀ شهرنشینی رفته رفته فرهنگ غذایی ما هم تغییر کرده است و به مصرف غذاهای فانتزی و فست فودها روی آوردیم.»
این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص علت تغییر سبک غذایی در افراد توضیح داد :« متاسفانه خانواده ها به دلیل شرایط شغلی خود در طول روز نمی توانند در کنار هم غذا میل کنند ، مجبور می شوند وعده های برنجی و خورشی خود را در شب مصرف کنند که به هیچ عنوان این عادت غذایی توصیه نمی شود.»
وی در بیان دلایل نخوردن شام سنگین گفت :« در شب هورمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند و یا با رسوب در دیواره های عروق ، هسته های چربی را تشکیل می دهند که احتمال بروز سکته را در ما افزایش می دهد.»

شهرزاد محمدیان در خصوص تهیۀ یک شام سبک و مغذی عنوان کرد :« ما می توانیم برای تهیۀ یک وعده شام سبک از سالادهای مختلف استفاده کنیم که می توانند شامل کاهو و خیار و گوجه باشند که می توان برای جبران فقدان پروتئین در آن مرغ هم اضافه شود و یا مثلا می توان با افزودن پنیر هم کلسیم را نیز به این وعدۀ غذایی اضافه کرد.»

وی در ادامه اظهار داشت :« اساسا نباید غذاهای حجیم مصرف شود زیرا شب بدن در حال استراحت است و از آن طرف هم نباید خوردن شام حذف شود اتفاقا خوردن شام در حد سبک بسیار مناسب و خوب است و اساسا از خوردن غذاهای حجیم و چرب باید پرهیز شود.»

این کارشناس ارشد تغذیه در پایان با تاکید بر این که باید وعده های سنگین را در طول روز مصرف کرد در خصوص مصرف حبوبات در وعدۀ شام گفت :« در ضمن حبوبات هم برای شام خیلی مناسب است مثلا وجود حبوبات در سوپ ، عدسی ، خوراک لوبیا و موادی از این دست ، وعده های بسیار مناسبی هستند به شرط آن که مواد نفاخ آن از طریق خیساندن حبوبات قبل از مصرف گرفته شود و در آخر نیز آب باقی ماندۀ آن نیز دور ریخته شود ، در غیر این صورت حبوبات هم جزء دستۀ غذاهای سنگین به شمار می رود و مصرف آن در شب توصیه نمی شود.»

منبع: سلامت نیوز

درباره وبلاگ

باسلام من محمدرضاکریمی نویسنده وبلاگ به شماعزيزان جويای علم خوش امدمیگویم وامیدوارم که خوشتان بیایدوبانظرهای خودمن رادراین امریاری دهید.دوستان براي تبادل لينك ازقسمت تبادل لينك هوشمند استفاده كنيد(باتشکروسپاس فراوان خدمت شمادوست عزیز) .
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مطالعه وتحقیق و آدرس newsjahan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 162
بازدید کل : 1944
تعداد مطالب : 34
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1

Alternative content